Kathleen Verhelst

Vanuit een fascinatie voor (levens)verhalen en menselijke bezieling studeerde ik klassieke filologie, sociaal werk en gestalttherapie. Deze studies zitten als theoretische bagage in mijn rugzak, maar bovenal is het leven zelf mijn grote leermeester. Naast mijn werk in Eksist ben ik actief in een ziekenhuis, waar mensen voor existentiële en ethische begeleiding beroep op me kunnen doen. Ik heb tevens een opdracht als docent in het hoger onderwijs.

Ik kijk graag samen met jou naar wat je roert en maak daar de gepaste ruimte voor, opdat je na een tijdje met vernieuwde veerkracht je eigen weg verder kan gaan.

Ik ben als therapeute erkend door de Nederlands-Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie en Gestalttheorie (NVAGT), de Vlaamse Beroepsvereniging voor Experiëntiële Gestaltpsychotherapie (BVEGP) en de European Association for Gestalttherapy (EAGT).

Terugbetaling door de mutualiteit is voor sommige cliënten mogelijk. www.vlaamspatientenplatform.be

Werkdomeinen
Verlieservaringen, levens- en identiteitsvragen (o.a. zingeving, seksualiteit, ouder worden, onzekerheid), zoektocht naar balans, overgangsmomenten, gezondheidsklachten (o.a. burn-out, stress, ziekte of handicap, vruchtbaarheidsthema’s)

Extra aanbod vind je op www.kathleenverhelst.be

Tel. 0474/66.15.33
kathleen.verhelst@eksist.be

Geef een reactie