Chris Cuyt

Chris

Gestalttherapeute en erkend loopbaancoach

Na mijn opleiding Master in de Sociale Agogiek verdiepte ik me professioneel in het begeleiden van (jong)volwassenen. Ik ben opgeleid in de gestalttherapie en verdiepte me verder in Emotion-focused therapy. Ik ondersteun, bevraag, verstil, moedig aan, ben nabij, ontmoet en ben gefascineerd door mensen en hun overtuigingen. Ik werk als psychotherapeute, trainer, erkend loopbaancoach en trainer en lid van het operationeel netwerk Doctors 4 Doctors.

Werkdomeinen:
Levensfase- en identiteitsvragen, zingevingsvragen, vruchtbaarheidsproblematiek, stress en burnout (klachten en preventie), zoektocht naar evenwicht en bezieling, authentieke keuzes maken, begeleiden tijdens kantelmomenten, genereren van meer vrijheid, assertiviteit en weerbaarheid, verwerking bij teleurstelling en verdriet, hoogsensitiviteit, afscheid nemen en rouwen.

Werkgerelateerde thema’s:
Oriëntatie, work-lifebalans, veerkracht behouden of herwinnen, jezelf worden als werknemer, autonomie en assertiviteit, combinatie werk en ziekte, stressmanagement, burnout-coaching, persoonlijke ontwikkeling.
Deze thema’s kunnen begeleid worden via loopbaancheques. Zie loopbaancoaching.

Tel.: 0494 692386
chris.cuyt@eksist.be